Muziekcentrum

Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Tevona-Band

De Tevona-Band bestaat uit meer dan 30 muzikanten. De meesten van hen gaan naar een woon- en/of dagcentrum van vzw Tevona, maar ook externen kunnen aansluiten.
Drie dagen per week krijgen zij van Ingrid Wijnen een semiprofessionele opleiding over alles wat met muziek te maken heeft. Donderdagavond is er altijd een repetitie met alle muzikanten samen om klaar te zijn voor de vele optredens.

Het begon allemaal in 1984. De Tevona-Band kent sindsdien een mooie geschiedenis dankzij het geduld en de humor van de dirigent alsook het enthousiasme en het engagement van de bandleden. De band mag optreden in heel het Vlaamse land, in Nederland en zelfs in Duitsland. De Tevona-Band speelt zowel licht klassieke muziek als popsongs, filmmuziek en zelfs onvervalste schlagers. De Tevona-Band heeft al sterren op het podium begeleid als Koen Crucke, Willy Claes, Lisa Del Bo, Günther Neefs en Bart Kaëll.
Je kan hen boeken voor allerlei gelegenheden. De Band met z’n allen of in een kleinere vorm, ongeveer acht muzikanten.
 

Design: Kerfuffle.be